X
تبلیغات
نماشا
رایتل

مرتبه
تاریخ : پنج‌شنبه 5 اسفند‌ماه سال 1389

چای سبز و چای سیاه هر دو از گیاه همیشه سبز چای تهیه می شوند و فرآیند تولید آنها نیز تقریبا شبیه هم می باشد با این تفاوت که مرحله تخمیر در تولید چای سبز انجام نمی گیرد و همین امر باعث می شود تا چای سبز مانند چای سیاه از رنگ مطلوبی برخوردار نباشد ولی به دلیل حذف مرحله تخمیر در فرآیند تولید چای سبز میزان ترکیبات آنتی اکسیدان آن بیشتر از چای سیاه می باشد. امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدان، از پیشگیری بیماری های قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها صحبت می شود.

آنتی اکسیدان ها جلوی عمل رادیکال های آزاد، که موادی فعال و ویرانگر و مضر برای سلامت انسان هستند، را می گیرند و آنها را خنثی می کنند. اثرات آنتی اکسیدانی چای سبز مربوط به ترکیبات پلی فنلی بالاخص کاتشینها می باشد که اپی گالوکاتشین گالات EGCG یکی از فراوانترین و قویترین کاتشینهای موجود در چای سبز می باشد که خاصیت آنتی اکسیدانی آن چندین برابر بیش از ویتامینهای C، A و E شناخته شده است. تحقیقات نشان می دهد که این آنتی اکسیدان در برابر انواع سرطانها مانند سینه و پروستات و بیماریهای قلبی و برخی بیماریهای جدی موثر می باشد.

همچنین تحقیقات نشان می دهد که مصرف چای سبز دارای خواص و اثرات تغذیه ای و بهداشتی دیگری به شرح زیر می باشد:

۱-افزایش متابولیسم بدن

۲-کاهش چربی، کلسترول و قند خون

۳-افزایش استحکام استخوانها و جلوگیری از پوسیدگی دندان و پوکی استخوان

۴-جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی

۵-اثر مهار کنندگی بر روی رشد باکتریهای مولد اسهال

۶-محافظت از ضایعات پوستی

۷-اثرات ضد سرطانی و ضد توموری بالاخص پروستات، سینه، پوست و غیره

۸-کاهش وزن بدن

۹-تقویت حافظه و بروز کمتر عوارض فراموشی مانند بیماری آلزایمر

۱۰-امکان استفاده به عنوان نوشیدنی آرام بخش

 

البته باید توجه داشت که مصرف چای سبز در دوران بارداری و شیردهی توصیه نمی شود.




طبقه بندی:
ارسال توسط ---

قالب وبلاگ