رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به کاهش
مصرف نمک به کمتر از 5 گرم در روز گفت: مصرف زیاد نمک با سرطانهای گوارشی
مثل سرطان معده و مری رابطه معنا داری دارد.
محمداسماعیل اکبری در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس؛ اظهار
داشت: کاهش مصرف قند و شکر در بسیاری از کشورهای صنعتی به اجرا درآمده است
اما در کشور ما هنوز سیاستگذاران به فکر پرداخت یارانه برای چربی، روغن،
قند و شکر هستند.
وی افزود: در نتیجه این باور غلط هنوز منبع اصلی انرژی مردم کشور ما
مواد قندی است و ایرانیان حداقل 4 برابر میزان استاندارد شکر مصرف میکنند.
* کاهش مصرف نمک به کمتر از 5 گرم در روز
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد:
مصرف سرانه نمک در ایران به 15 گرم در روز رسیده است که بیش از 3 برابر حد
مجاز است و باید به به کمتر از 5 گرم در روز کاهش یابد به خصوص اینکه مصرف
زیاد نمک با سرطانهای گوارشی (معده و مری) رابطه معنا داری دارد.