X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

مرتبه
تاریخ : پنج‌شنبه 29 دی‌ماه سال 1390


محققان چینی اعلام کردند، جویدن لقمه غذا به مدت ۴۰ بار سبب کاهش ترشح هورمون اشتها و نیز سبب سوخت و ساز بیشتر کالری می‌شود.

به گزارش برنا، مطالعات جدید محققان نشان داده جویدن غذا برای مدت طولانی سبب کاهش وزن می‌‎شود. در گذشته محققان اعلام کردند که سریع خوردن و جویدن کمتر غذا سبب چاقی می‌شود. حال محققان در مطالعات جدید دریافتند، کسانی که هر لقمه را به میزان ۴۰ بار می‌‌جوند، ۱۲ درصد کمتر از کسانی که تنها ۱۵ بار، عمل جویدن را انجام می‌دهند غذا می‌خورند.

به گفته محققان جویدن طولانی مدت لقمه سبب ترشح هورمون متوقف کننده غذا یعنی «لیپتین» و ارسال پیام سیری از سوی مغز می‌شود. در واقع عمل جویدن بیشتر لقمه غذا، سبب افزایش سوخت و ساز کالری، کاهش سطح هورمون تحریک کننده اشتها یعنی «گرلین» در بدن شده و باعث کم خوری و لاغری می‌شود.




طبقه بندی:
ارسال توسط ---

قالب وبلاگ