سالاد شیرازی یکی از محبوبترین سالادهای ایرانی است که از خیار و گوجه فرنگی و پیاز، به همراه چاشنیهایی تشکیل شده است.
در کنار تمام خواص تغذیهای که دارد، این سالاد میتواند برای افرادی که
نمیتوانند غذاها را به سادگی هضم کنند و نفخ یکی از مشکلات گوارشی آنها
به سبب میآید، دردسرساز شود.
بررسیها نشان میدهند سالاد شیرازی که
از سبزیجات متعدد تشکیل شده است میتواند رودهها را با مشکلات زیادی
روبرو کند و بهتر است آن را به تنهایی مصرف کرد و خوردن آن همراه با غذا و
یا سالاد میتواند باعث ایجاد اختلال در هضم غذاهای سنگین مانند برنج و
"غذاهای نشاستهای" شود.
نتایج مطالعات نشان میدهند که سالاد شیرازی
را نباید با چاشنیهای ترش مصرف کرد و چاشنیهایی با طعم معتدل بهترین
انتخاب هنگام مصرف سالاد شیرازی است.
افکارنیوز