جام جم آنلاین: ترشیها باید در ظروف شیشهای نگهداری شوند و قرار
دادن آنها در ظروف فلزی به علت واکنش بین ماده اسیدی سرکه و ظرف باعث ایجاد
مواد مضر و خطرناک برای بدن میشود.
استاد دانشکده صنایع غذایی دانشگاه تهران در گفتگو با فارس افزود:
تمام مواد غذایی به دلیل داشتن آب و مواد مغذی محیط مناسبی برای رشد
ارگانیسمها هستند و وجود میکروارگانیسمها نیز موجب فساد مواد غذایی
میشود.
مرتضی مشایخ تاکید کرد: از آنجا که برخی از میوهها و
سبزیها روی یکدیگر اثر گذاشته و موجب فساد زود هنگام غذا میشوند بنابراین
باید انواع سبزی و میوه را جداگانه در یخچال نگهداری کرد.
به گفته
مشایخ، اگر سیب خوراکی در کنار سایر میوهها نگهداری شود بر اثر تنفسی که
دارد بر سایر میوهها اثر گذاشته و موجب فاسد شدن سریعتر آنها میشود.
این
متخصص تغذیه در خصوص شیوه نگهداری گوشت نیز توصیه کرد: برای منجمد کردن
گوشت باید آن را به قطعههای کوچک تقسیم کرد تا زود منجمد شود و
هنگام استفاده از گوشت منجمد نیز باید آبی که از گوشت خارج میشود را
مورد استفاده قرار داد.